Yhdistys

Oulun Seudun Ladailijat on perustettu 24.10.2009 Kempeleessä. Joukko jo useita vuosia yhdessä kokoontumisia pitäneitä Lada-autoilijoita päätti virallistuttaa toimintansa pitkän mietinnän tuloksena. Perustavassa kokouksessa oli läsnä kymmenen autokuntaa. Kokouksessa tehtiin viralliset hakemukset PRH:n yhdistysrekisteriin. Hakemisen jälkeen myönteinen päätös saatiin 25.2.2010.

Hailuodossa 2005
Haapavedellä
automuseolla

Mitä saat liittymällä toimintaamme

Yhdessä oloa: Kokoonnumme jokaisen kuun viimeinen lauantai klo 14.00 Oulun Automuseon tiloihin porisemaan niin autoilusta kuin muustakin. Toki pidämme vaihtelevasti muuallakin kuukausittaista kokoontumista ja siitä ilmoitellaan erikseen. Olemme aikaisemmin pistäytyneet Vaalassa, Vihannissa, Muhoksella, Haapajärvellä, Pulkkilassa, Tyrnävällä ja monessa muussakin lähikunnassa

Vuositapahtuma: Joka vuosi kokoonnumme isompaan miitinkiin jonnekin päin Oulun lääniä. Vuoden 2010 kokoontuminen kesällä oli Manamansalossa ja silloin vietimme ns 5-vuotisjuhlaa laskettuna aloittamisestamme asti. Vuosi 2015 on jonkinlainen juhlavuosi toimintamme alkamisen vuoksi.

Osien vaihtoa ja neuvontaa : Lähes tapaamisessa kuin muulloinkin jäsenistön keskuudessa varaosat vaihtavat omistajaa ja pieniä neuvoja saa moni toisiltaan. Osto ja myyntipalstaa voi käydä myös foorumillamme.

Ja paljon muutakin: Niistä saat tietoa historia-sivulta.

Oulun Seudun Ladailijat ry

22.1.2015
Sivustoa uusitaan, työnalla edelleen.

© Oulun Seudun Ladailijat. Sivuston tekijä Kari Vesala, foorumi Jarno Alarauhio. Tekstit ja kuvat Jarno Alarauhio ja Kari Vesala.