Historia

Viisi vuotta sitten (2005) joukko Oulun seudun ladailijoita oli pitänyt yhteyttä Lada-kerho ry:n sivustolla. Siinä samalla päätettiin ensimmäisestä yhteisestä tapaamisesta Oulun Automuseon tiloissa. Paikalle saapuikin kuusi autokuntaa. Väki piti yhteyttä tiivisti Lada kerhon sivustojen ja kokoontumisien muodossa nimellä Pohjois-Suomen Ladistit. Ensimmäisen vuoden päämiitinki pidettiin Manamansalon leirintäalueella. Kokoontumiseen tuli kuusi autokuntaa. Manamansalossa päätimme aloittaa säännölliset kuukausi tapaamiset.

Vuosi 2006
Vuosi alkoi mukavasti perinteisellä kuukausikokoontumisella Tupoksen ABC.llä. Vuoden kohokohta oli matka Kostamukseen maaliskuussa. Muita tapahtumia oli muun muassa Montta camping Muhoksella ja Haapaveden ABC.

Kostamus 2006
Mökilla Limingassa 2007

Vuosi 2007
Uusivuosi aloitettiin kokoontumalla Pulkkilan ABC:lle ja kerkesimme myöskin olla Limingassa Iso Nuoluanjärven rannalta vuokratussa mökissä maaliskuussa. Myöskin Hailuodossa ja Muhoksen Montassakin kerkesimme käymään ja monessa muussa paikassa ympäri Oulun seutua.

Suutarinjärvi 2008
Vihannin Seo 2009
Oulun Automuseolla 2010
Historian havinaa 2011
Hailuoto 2012

Vuosi 2008
Vuosi aloitettiin pitämällä jälkijunassa pikkujoulut Oulussa Tarantella nimisessä ravintelissa. Tai uuden kauden avajaiset kummin vain haluaa. :D Käväisimme myöskin Suutarinjärvellä katsastamassa uusitun hiekkarannan ja perinteisesti Muhoksella Montassa kävimme viihtymässä. Kävimme myöskin korkkaamassa uuden Kaakkurin Teboilin.

Vuosi 2009
Aloitimme vuoden 2009 käymällä Haapavedellä Kylpyläsaaresta vuokratussa mökissä ja kävimme myöskin Vihannissa, Vaalassa, Ylikiimingissä ja monessa muussakin paikassa. Pidimme myöskin yhdistyksen perustavan kokouksen lokakuun lopulla.

Vuosi 2010
Vuosi alkoikin odottelevissa tunnelmissa. Helmikuussa ( 25.2.2010)saimme tiedon yhdistyksemme virallisesta rekisteröimisestä. Maaliskuussa pidimme ensimmäisen vuosikokouksen Oulun automuseolla. Samalla päätimme kotisivujen laittamisesta internettiin ja valitsimme yhdistyksen logon. Logon “nappisilmä Ladan” on piirtänyt Reijo “Reepe” Hukkanen. Vuoden aikana kokoonnuimme Oulun automuseolla, Ouluntullissa makkaranpaistossa, samoin Kempeleessä, pariin otteeseen Limingan Värminkoskella kuin 5-.vuotisjuhlassa Manamansalossa kesällä
Teksti päivitetty 08.01.2011.

Vuosi 2011
Aloittelimme taas uuden vuoden Oulun automuseolla kirpeässä pakkassäässä.
Maaliskuussa pidimme vuosikokouksen, jossa suunniteltiin taas hieman tulevaa vuotta.
Toukokuussa kävimme totuttuun tapaan Oulun Tullissa avaamassa kesäkauden makkaranpaiston merkeissä ja kesäkuussa kävimme Lohtajalla esittäytymässä Wanahat Wehkehet tapahtumassa. Kokoonnuimme taas vuoden tauon jälkeen Muhoksella Montassa. Syksyllä valitsimme uuden varapuheenjohtajan Markun poistuessa keskuudestamme. Loppuvuonna kokoonnuimme pääasiallisesti Oulun automuseolla.

Vuosi 2012
Jälleen alkoi vuosi kipakassa pakkassäässä Oulun automuseolla. Maaliskuussa pidämme taas vuosikokouksen ja suunnittelemme tulevaa.
Toukokuussa paistelimme makkaraa Oulun Tullin Nesteen vieressä olevalla levähdysalueella, kävimme Hailuodossa katsomassa emuja ja makkaraa paistelemassa. Myöskin olimme perinteisesti Muhoksella Montan leirintä-alueella. Pikku-joulutkin järjestettii Limingassa Iso-nuoluan järven rannalla sijaitsevalla mökillä

NetObjects Fusion Essentials

Vuosi 2013
Taas on uusi vuosi koittanut ja toivottavasti myöskin uusin kujein. Sen verran on vanhat kujeet kuitenkin että maaliskuussa pidämme vuosikokouksen, toukokuussa perinteisesti Oulun Tullissa ja Montassa olemme taas loppu kesästä.

NetObjects Fusion Essentials

Vuosi 2015
 

Vuosi 2014
Nopeaan tuntuu taas aika vierivän kun oli jo aika aloittaa taas uusi vuosi. Tänä vuonna on jälleen hieman muutoksen tuulia ollut ilmassa. Hallituksessa on porukkaa vaihtunut ja uusia jäseniäkin on saatu lisää. Kokoontumisiakin on taas ollut mukavasti kuten Laidunkauden avajaiset Oulun tullissa, Hailuodossakin käytiin ja sitten näitä perinteisempiä tapaamisia Oulun automuseolla on ollut. Vielä olisi näiden perinteisien tapaamisten lisäksi kesäkauden päättäjäiset Montassa Muhoksella.

Hailuodossa 2014
Tupos 2005

Vuosi 2005

Ensimmäinen tapaaminen oli Oulun Automuseon tiloissa. Yhteyshenkilöksi valittiin silloin Jarno Alarauhio vetämään tapahtumiamme. Kokoonnuimme muun muassa Tupoksen ABC-asemalla, Manamansalossa, Pattijoella ja monessa muussakin paikassa.

Oulun Seudun Ladailijat ry

22.1.2015
Sivustoa uusitaan, työnalla edelleen.

© Oulun Seudun Ladailijat. Sivuston tekijä Kari Vesala, foorumi Jarno Alarauhio. Tekstit ja kuvat Jarno Alarauhio ja Kari Vesala.